Nyhedstavle

GOD PINSE....

Så er det endelig SOMMER....med Bjørn Haugaard, Kitt Buch, Lisbeth Ellinor og Monika Lundin.

Lørdag d. 26. maj til 23. juni 2018.

Se kommende udstillinger >

Se nuværende udstilling >

Se tidligere udstillinger >​

Så er det endelig SOMMER.

Lørdag d. 26. maj kl. 12 - 14 og frem til 23. juni 2018

med...

Bjørn Haugaard

Kitt Buch

Lisbeth Ellinor

Monika Lundin. (S)

Lisbeth Ellinor er kendt for sine dynamiske og koloristiske malerier og netop farverne og de store tætte penselstrøg er det centrale i hendes udtryk. Hun arbejder med lyset og som udgangspunkt og henter en stor del af sin inspiration på rejser til bl.a. Færøerne, Grønland, Spanien og Japan.

Lisbeth Ellinor arbejder med abstrakte kompositioner såvel som stemningsfyldte landskabsmalerier. Hun ynder desuden at skildre kvindefigurer.

Bjørn Haugaard. "En tidlig fascination af tegneseriers skæve universer, danner sandsynligvis fundamentet for det billedesprog, der folder sig ud i malerierne i dag. Malerierne formidles med en gran af humor/satire og har en grundtone af surreelle elementer i sig. Odte relateret til det moderne samfund og den menneskelige psykologi.

Utilpassede figurer - der sjældent passer ind i forud programmerede skabeloner - optræder hjemmevant i malerne, hvor de fungerer som historiefortællere."

Kitt Buch "Det bedste jeg ved er, at være i flow, når jeg maler. Den følelse af af være helt opslugt af en tegning eller et maleri er virkelig det absolut bedste i hele verden. Når jeg er der føler jeg mig så taknemmelig overfor de muligheder jeg har i mit liv.

Jeg bliver allermest inspireret af...Det smukke, det groteske, det quirky og de masker, vi alle bærer. Ofte udforsker jeg min egen frygt på afstand, for ikke at give efter for den."

Monika Lundin (S) "Maleri og andre former for skabelse har altid været hos mig. I mange år var det primært akvarel, der var mit medium. Så inspireret af naturen som levende træer og lysrefleksioner. Nu fokuserer jeg primært på akrylmaleri, nogle gange i kombination med andre teknikker.

Den inspiration jeg får i dag er hovedsagelig fra folk; mennesker i bevægelse, nærhed og møder mellem mennesker. Elefanter er også et tilbagevendende motiv. Jeg beskriver mine billeder som semi-abstrakt. Jeg elsker farver og ekspressive linjer. Magien, der opstår, når nuancer møder og farve strømmer.

Ifølge kunstneren er hun afhængig af følelser og indtryk i hendes maleri. "Jeg skaber intuitivt og ekspressionistisk med stor bevægelse i billederne," tilføjer hun."

God sommer

​​Flere foto på vej....

Åbningstider

Tirsdag - fredag: 13.30 - 17.30

Lørdag:               10.00 - 13.00

eller efter aftale

Adresse

​Kunstgalleriet Odense

Søndergade 3

5000 Odense C

Se på kort her

Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58

bj@kunstgalleriet-odense.dk

Nyhedsbrev

Vil du modtage sidste nyt fra kunstgalleriet på mail?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Kunstgalleriet Odense | Søndergade 3, 5000 Odense C | Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58 | E-mail: bj@kunstgalleriet-odense.dk | CVR: 27510582