Nyhedstavle

​22.09.23 til 28.10.23
​Lise Trampedach og
​Jesper Sørensen
​Alle malerier på udstillingen kan ses under...
​"nuværende udstilling"

​(LUKKET UGE 42)
​​​​​

​​​Se kommende udstillinger >

Se nuværende udstilling >

Se tidligere udstillinger >​

Emil Tonne Staal

Emil Tonne’s kunst inspireres og fanges fra hans dybe interesse for interkulturel kommunikation og for menneskers forskellige spirituelle opfattelser og kulturer rundt på kloden, samt vores interaktion med naturen og dyrene.

Emil har arbejdet med kunst i mange former, lige fra musik og lyrik, over performance art og installationer, til skulpturer og malerier og han har en bredde i hans kunst, som kan tage pustet fra de fleste.​

Emil drives af et utrættelig ønske om at undersøge sig selv og den verden han oplever omkring sig og på hans mange rejser. Derefter omsætter Emil de mange følelser og indtryk, til historier og udtryk igennem farve og formgivning. I mange af Emils værker finder man lag af mystik og symboler, som oprinder fra forskellige verdenskulturer og som giver et indblik i Emils egen spirituelle søgen, lige fra svedehytteture i de Mexicanske Bjerge, over buddhistiske filosofistudier og Afrikansk shamanisme, til personlige samtaler med en Apache Medicinmand.

Emil Tonne har af flere omgange udstillet på gallerier i Mexico og deltaget på kunstfestivaler og i TV og radio shows rundt i Mexico, samt lavet flere kunstprojekter med anerkendte Mexicanske kunstnere.

Emil har desuden med hans sangskrivning og musik spillet mere end 2000 koncerter rundt i mange lande og optrådt så langt væk som Østafrika. De mange rejser, afspejles da også i mange af Emils malerier og skulpturer.

Åbningstider

Tirsdag - fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag:               10.00 - 13.00

eller efter aftale

Adresse

Kunstgalleriet Odense

Søndergade 3

5000 Odense C

V/Bettina Jepsen

Se på kort her

Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58

bj@kunstgalleriet-odense.dk

Nyhedsbrev

Vil du modtage sidste nyt fra kunstgalleriet på mail?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Kunstgalleriet Odense | Søndergade 3, 5000 Odense C | Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58 | E-mail: bj@kunstgalleriet-odense.dk | CVR: 29000395