Nyhedstavle

Lager O P R Ø R S salg
​​Lørdag d. 14.01. til d. 25.02.2023

Kig forbi. Et besøg værd....

Galleriet holder lukket uge 7.

​​

​​​Se kommende udstillinger >

Se nuværende udstilling >

Se tidligere udstillinger >​

Marianne Schultz

Jeg er uddannet grafiker, tegner og keramisk formgiver. I en årrække har jeg arbejdet med illustrationer til og grafisk tilrettelæggelse af bøger. Sideløbende har jeg skrevet tre bøger om keramik og glas. En tidlig interesse for stilistiske skulpturer, urbilleder og original indiansk keramik har ført mig på længere studierejser uden for Europa, blandt andet til Østen, Mellemamerika og senest New Zealand.

Motiverne i mine bronzeskulpturer peger i to retninger. Dels mod det arketypiske, det enkle grafiske udtryk og fuglenes mytiske verden. Dels peger de mod den inspiration, jeg henter i menneskers liv og livet som menneske. Især forsøger jeg at fange kontrasten i en specifik aktivitet, ofte manifesteret i hvilen og pauserne i livet. Det som giver energi til aktiviteten. Danseren i den hvilende position, som netop muliggør endnu en fantastisk dans. To mennesker i dyb samtale og hvad det kan føre til. Eftertænksomheden, som netop muliggør senere succesfulde spontane reaktioner.

​Hver skulptur står på en sokkel af kompakt glas, som samtidig er del af værket. Det isgrønne, gennemsigtige glas i kontrast til den tunge og massive bronze. Blankpolerede felter i samspil med patinerede, rustikke overflader.

Åbningstider

Tirsdag - fredag: 13.00 - 17.00

Lørdag:               10.00 - 13.00

eller efter aftale

Adresse

Kunstgalleriet Odense

Søndergade 3

5000 Odense C

V/Bettina Jepsen

Se på kort her

Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58

bj@kunstgalleriet-odense.dk

Nyhedsbrev

Vil du modtage sidste nyt fra kunstgalleriet på mail?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her på siden.

Kunstgalleriet Odense | Søndergade 3, 5000 Odense C | Tlf.: 65 91 08 85 ell. 30 52 60 58 | E-mail: bj@kunstgalleriet-odense.dk | CVR: 29000395