Nyhedstavle

PS: Galleriet er lukket fysisk men min hjemmeside køre stadig med skønne malerier.
​​

Se tidligere udstillinger >​

​Walther Schaldemose

Der er i øjeblikket ingen billeder på lager.........​

Walther Schaldemose f. 1932, Amager er uddannet stempelgravør, hvilket ses i hans valg af meget små billedformater og anvendelse af lup, når de små detaljer skal gengives med en pensel med kun et eller meget få hår. Han lader typisk de gamle rammer, som han finder rundt om hos marskandisere, bestemme formatet.

Som malergrund anvender han masonit, som han maler sort. Han lader så den sorte stå uberørt, hvor sort kræves i kompositionen, eller den kigger frem mellem farverne og bibringer maleriet sin helt egen tone.Men han skaber også malerier med reliefvirkning, hvor han ved hjælp af en støbemasse, oftest lim, fremstiller figurer som han bemaler og limer ind i sine billeder.

Walther Schaldemoses motivverden er koncentreret om cirkus, kolonihave, "kunstner og model", samt erotik. Han har til brug for opbygningen af sine billeder, der er ren fantasi og udtrykker livsglæde grundet bl.a. i oplevelser fra barndommen, hvor han f.eks. fra sit vindue kunne se en markedsplads, et "lager" af forskellige elementer, han kan trække på, og som går igen i flere billeder, selv om han hver gang prøver at skabe noget nyt.

Kontakt

Kunstgalleriet Odense

V/Bettina Jepsen

 30 52 60 58

bj@kunstgalleriet-odense.dk

 CVR: 29000395

​​

 CVR: 29000395